Seenetoidud  » Muu

Marineeritud kukeseened

Keskmine hinne: 5 Allikas: Soome Autor: Toidutare
Sobib pikemaajaliseks säilitamiseks. Eriti sobib suitsukala, põdraliha või suitsusingiga.
Valmistusaeg: 40-60 min
Sega marinaadi koostisosad ja lase neil vaiksel tulel u 5 minutit keeda. Lisa õhukesteks rõngasteks lõigatud sibul ja lase marinaad uuesti keema. Riisu vaht. Kukeseened keeda eraldi, kurna ning lisa marinaadile. Lase keema tõusta ning riisu vaht. Keeda vaiksel tulel mõni minut.
Kukeseened kallata kaanetatavasse klaaspurki. Külmikus seisab marinaad aastaringselt.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
kätlin 25.juuli 2016 20:54
Palju ma kukeseeni keetma pean.
Maria 11.aug 2012 21:14
Väga hea marinaad, teeme juba mitmendat korda. Esimene kord maitstes võib õli maitse natuke häiriv olla, aga sellega harjub ruttu ja järelmaitse on suurepärane.
Atsinna 19.juuli 2012 22:58
Mina paneks ikka värske estragoni, peaks piisama oksakesest.
Ave 16.juuli 2012 20:24
Selle retsepti järgi tehes saab 0,5 liitrit. marinaadi jääb hästi pisut üle, kuid vähemaga ei tasu alguses tegema hakata, muidu on potis liigvähe vedelikku. Kas estragon peaks olema värske või kuivatatud ja kui palju?
NAAJ 25.sept 2010 20:30
Aga ma arvan, et vett ei olegi. Marinaad koosnebgi veinist, õlist, lahjast äädikast jne.
nõutu 24.sept 2010 22:11
Mis koguse vee kohta see käib????
1