Seenetoidud  » Muu

Seenehautis

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Parimad kodused toidud
Seenehautis mahedamaitselistest seentest. Sobib lisandiks keedetud aedviljade või liharoa juurde, samuti pannkoogi- või omletitäidiseks ning aedviljapihvide juurde.
Valmistusaeg: 20-40 min
Puhasta ja tükelda seened ning koori ja haki sibul. Sega seeni ja sibulat pannil kuumas rasvas. Kui seente mahl on aurustunud, lisa nisujahu. Sega paar minutit ja lisa piim või lihapuljong ja rõõsk koor. Keeda vähesel kuumusel kaanega kaetult 15 minutit. Maitsesta soola või sojakastme ja musta pipraga. Vajaduse korral lisa vett. Paku seenehautist keedetud aedviljade või liharoa juurde. Hautis sobib ka pannkoogi- ja omletitäidiseks ning aedviljapihvide juurde.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa