Seenetoidud  » Muu

Šampinjoni-kabatšokiroog

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Seenetoidud
Šampinjoni-kabatšokirooga sobib serveerida näiteks praetud lõhega.
Valmistusaeg: 20-40 min
Sibul hakkida ja praadida õlis kuldkollaseks. Lisada viiludeks lõigatud šampinjonid ning praadida. Maitsestada soola ja värskelt jahvatatud musta pipraga, seejärel panna kõrvale. Pannile lisada õli ning praadida kuubikuteks lõigatud kabatšokk. Küpsenud kabatšokile lisada seened ja sibulad, hakitud petersell ning koor. Hautada veidi aega kaane all. Koore asemel võib lisada valget kuiva veini, sel juhul tuleb rooga lasta mõni minut kaane all haududa. Serveerida näiteks praetud lõhega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa