Seenetoidud  » Muu

Puravikuorsoto

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Rakvere LK Autor: Lia Virkus
Seakalekarbonaadi puravike ja sibulaga teeb toitvaks mõnusalt kreemine puravikuorsoto.
Kogus: 4 portsjonit
1. Hauta hakitud sibulat ja küüslauku õlis. Lisa puravikud (kuivatatud seeni leota enne 3 tundi kuumas vees) ja kuumuta, kuni vesi välja aurustub. Lisa kruubid ja kuumuta mõni minut. Lisa vein ja hauta, kuni see on kruupidesse imendunud. Lisa vähehaaval puljongit (kuivatatud seente puhul võid lisada ka poole jagu leotusvett), kuni kogu puljong on imendunud (u 40 minutit).

2. Tõsta pott pliidilt, lisa parmesan ja lase kaane all 5 minutit maitsestuda. Sega hulka tükeldatud basiilik ja sidrunist pressitud mahl. Serveerimisel raputa peale parmesani. 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa