Seenetoidud  » Muu

Valerio puravikud ehk veinised puravikud

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Soome
Hoidis. Veinis hautatud seeni säilitatakse oliivõlis.
Kogus: 1 portsjon
Lõigu kõvad puravikud pikuti viiludeks. Vala potti vein ja sool, kuumuta keemiseni. Lisa vähehaaval seeneviilud ja lase mõni minut keeda. Tõsta seened vahukulbiga potist ja nõruta majapidamispaberi peal täielikult kuivaks. Lao seened puhtasse purki ja pane seltsiks mõned pipraterad. Vala peale oliivõli, nii et seened oleksid täielikult kaetud. Sule purk hoolega ja pane külmkappi mõneks nädalaks maitset koguma. Vaata, et seened oleksid kogu aeg õliga kaetud. Maiusta seentega jõulude eel. Samamoodi sobib säilitada ka kivipuravikke.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa