Seenetoidud  » Muu

Puravikuratatouille

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Soome
Puravikuratatouille on suurepärane taimetoit, millega saad juba paarist leitud puravikust sügisesele söögilauale vaheldust.
Kogus: 1 portsjon
Puhasta ja tükelda puravikud, viiluta teised köögiviljad.
Kuumuta pannil õli.
Lisa puraviku- ja kabatshokiviilud ning prae neist suurem osa vett välja.
Sega hulka sibul, küüslauk ja paprika.
Maitsesta hakitud ingveri ning cayenne´i pipraga.
Lisa maitse järgi soola.
Hauta rooga kümmekond minutit ja kaunista seda lõpuks värskete basiilikulehtedega.
Paku köögiviljaroana koos riisiga või liharoa kõrvale.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa