Seenetoidud  » Muu

Marineeritud haavariisikad

Keskmine hinne: 1.91 Allikas: Soome
Marineeritud haavariisikad.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Ilusad puhastatud haavariisika kübarad keeta. Keetmisel riisuda vaht, pärast seened kurnata. Valmistada marinaad. Maitseainetel lasta hetk imenduda, viimasena lisada äädikas. Seened panna puhtasse kaanetatavasse klaaspurki, valada peale kuum marinaad ning purk kaanetada. Marineeritud haavariisikad maitsevad hästi näiteks kodus valmistatud pasteediga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Linda 16.okt 2006 19:11
Kuna tegemist on Soome retseptiga ja seal tuntakse 10% äädikat, siis võib aravata, et seda ka mõeldud on. Lisaks on kogus ka piisavalt suur, seega on tegemist 10% äädikaga.
jaskuxxx 16.okt 2006 17:08
ma tahaks teada mitmeprotsendilist äädikat môeldakse?
1