Uudiskiri Instagram Facebook
 
Muu

Kukeseenehautisega singirullid

Muu

Kukeseenehautisega singirullid

Seenetoidud. Soome
PrindiSoovita sõbrale
Ahjus küpsetatud kukeseenehautisega täidetud singirullid.

20-40 min

Retsept
portsjonile
5 dl tervena keedetud kukeseened
1 kuni 2 tk Sibul
1 kuni 2 sl taimeõli
sool
Must pipar
2 dl hapukoor
1 kimp Petersell
8 viilu *sink
5 dl täidiseks kukeseenehautis
2 dl riivjuust
Valmistada kukeseenehautis. Sibulad hakkida peeneks ja praadida taimeõlis pehmeks. Lisada tükeldatud kukeseened, lasta neil pruunistuda ning neid siis veel mõni aeg praadida. Lisada hapukoor, maitsestada soola ja värskelt jahvatatud musta pipraga. Lasta kaane all mõni minut haududa. Lisada hautisele tükeldatud petersell. Hautis asetada singiviiludele ning keerata viilud rullideks. Rullid panna võitatud ahjuvormi, peale puistata riivjuustu. Rooga küpsetada ahjus 225°C juures umbes 10 minutit (kuni juust on sulanud). Serveerida leht- või tomatisalatiga.

KOMMENTAARID

Atsinna 15.sept 2008 09:09
Hästi mõnus roog, kasutasin kukeseeni hakituna, aga sink läheb praadides soolasemaks. Tarvitasime neid poolrulle( täisrulli ei andnud vormida, kuigi mul olid läbimõõdult suured singikettad.) sooja toiduna pasta ja kartuli kõrvale ning kõrvale hapukoore-
tomatisalatit. soolakas sink praena ei häirinud. Kindlasti sobib ka teiste seentega.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kreeka läätsesupp

Argitoidud
Kreeka läätsesupp