Seenetoidud  » Muu

Seenehautis II

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri.
Maitsev seenehautis sobib köögiviljade, liha- või kalaroogade lisandiks või küpsetiste täidiseks.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 1 portsjon
Lase sibul kastrulis rasva sees korraks keema ja pane ka tükeldatud seened koos sibulaga keema ning pruunistuma. Tõsta kastrul tulelt, riputa sinna jahu. Lisa piim ja koor. Aja hautis pidevalt segades keema. Keeda 5-10 minutit. Lisa hautisele purustatud puljongikuubik ja maitseained. Sega ning maitse. Serveeri koos köögiviljadega või liha- või kalaroogade lisandina või siis küpsetiste täidisena. Antud kogustest saab 6 portsjonit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa