Seenetoidud  » Seenesupid

Lehterkukeseenesupp kookospiimaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Paarikümne minutiga saad valmis maitsva seenesupi kookosega. Siia sobivad hästi just tugevamamaitselised lehterkukeseened, aga ka kaunite kollaste kukeseentega maitseb supp väga hea.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Puhasta seened, suuremad tükelda. Viiluta sibulad. Puhasta tšilli seemnetest ja vahekodadest, lõika viiludeks.

2. Kuumuta seened pannil parajas jaos, kuni vedelik on aurustunud. Lisa sibul, tšilli ja rasvaine, lisa kuumust.

3. Pruunista mõni minut, samal ajal segades, maitsesta soola ja pipraga. Puista peale jahu, sega läbi ja lisa veega segatud fond ja kookospiim.

4. Kuumuta keemiseni kõrgel kuumusel, ja lase madalal kuumusel haududa veel 5 minutit. Serveeri kohe.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Siiri Kirikal 03.aug 2015 09:22
Fond on kontsentreeritud puljong, mis intensiivistab siin roas seene maitset veelgi. kui kasutate värskelt korjatud seeni, siis minu meelest pole fondi lisada väga vajagi... Kuivatatud seente puhul on vahel vaja maitset turgutada ja siis on fond selleks mugav lisavõimalus.
Ave 01.aug 2015 18:34
Mis on fond?
1