Seenetoidud  » Seenesupid

Seene-suitsupeekonisupp

Keskmine hinne: 2.16 Allikas: 100 rooga
Lihtne seenesupp, mida saab valmistada igal aastaajal.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Sulata pannil või ning pruunista selles hakitud sibul, purustatud küüslauk ja viilutatud seened. Sõelu peale jahu ja sega, lisa vähehaaval puljong ja piim ning kuumuta keemiseni. Lõika peekon ribadeks ja pruunista pannil. Tõsta supp pliidilt ja jahuta. Maitsesta soola ja pipraga ning sega juurde pool vahukoorest. Vala supp kaussidesse ja tõsta peale kergelt vahustatud vahukoor. Puista supile peekoniribad. Kaunista peterselliga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Hindaja 24.apr 2012 16:58
Lehterkuke-
seen....mmmm... maitsev
Jaan 03.dets 2011 17:38
Lihtne ja hea :)
Brüleekreem 13.dets 2010 22:11
Lihtne ja hea. Isegi laps, kes tavaliselt ?ampinjone ei söö, sõi oma portsu kenasti ära.
1