Uudiskiri Instagram Facebook
 
Sisuturundus Retsept

Mehhikopärased tuunikalavrapid

Sisuturundus Retsept

Mehhikopärased tuunikalavrapid

Laura Strandberg Nipiraamat
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Laura Strandberg
Mõnusalt krõmpsud ja samas tervislikud ampsud, mis viivad keele alla! Valmivad kiirelt ja lihtsalt!

20-40 min

Retsept
portsjonile
TÄIDIS
2 tk Tomat
2 tk Avokaado
1 tk Punane paprika
50 g Rooma salat
60 g Mustad oliivid
1 karp Tuunikala oliiviõlis
0.5 tk Värskelt pressitud sidruni mahl
150 g Mais
150 g Mustad konservoad
4 tk Tortilja
KASTE
1 tk Väike tšillikaun
1 punt Peeneks hakitud petersell
2 tk Küüslauguküüs
150 g Kreeka jogurt
Sool
Must pipar
75 g Majonees
1. Haki tomat, avokaado ja paprika väikesteks kuubikuteks.

2. Rebi katki ka Rooma salat.

3. Poolita oliivid või lõika need väikesteks ratasteks.

4. Nõruta tuunikalalt ära suurem osa õlist. Sega kala hakitud köögiviljade ja oliividega. Lisa poole sidruni mahl, oad ja mais ning sega ühtlaseks.

5. Pruunista pannil või grillil tortiljad. Samal ajal valmista kaste, segades peeneks hakitud tšilli, peterselli ja küüslaugu majoneesi ja Kreeka jogurtiga. Maitsesta kaste soola ja pipraga.

6. Sega tuunikalasegu kastmega. Keera sisu tortilja sisse ja serveeri kohe!

HEA TEADA!
Tuunikalatäidis sobib hästi ka lavaši vahele, samuti pasta-kastmeks!

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga