Uudiskiri Instagram Facebook
 
Sisuturundus

Vietnamipärane ananassi-
sealihavokk

Sisuturundus

Vietnamipärane ananassi-
sealihavokk

Lia Virkus Eesti Naine
PrindiSoovita sõbrale Facebook
Foto: Jaan Heinmaa
Retsept
500 g Seafilee
2 spl Õli
250 g Pärlsibulad
2 tk Porgand
200 g Hiiina kapsa pea  
500 g Värske ananass

Kaste
0.5 dl Hele sojakaste
0.5 dl Vesi
2 tl Seesamiõli
1 tl Tärklis

Kaunistuseks
Seesamiseemned

Serveerimiseks
Basmati- või jasmiiniriis

1. Viiluta sea sise- või välisfilee ribadeks ja pruunista vokkpannil (või tavalisel suurel pannil) pooles koguses õlis. Tõsta taldrikule ootele.

2. Ribasta Hiina kapsas, koori porgandid ja ribasta. Koori ananass ja tükelda. Kuumuta vokkpannil porgandeid 5 minutit õlis kogu aeg segades. Lisa Hiina kapsas, ananass, pärlsibulad ja seafilee. Sega kastmeained ja kalla pannile, kuumuta keemiseni.

3. Puista üle seesamiseemnetega ja pigista laimisektoritest mahla peale. Serveeri basmati- või jasmiiniriisiga.

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke