Uudiskiri Instagram Facebook
 
Sisuturundus

Vokime koos! Millest alustada?

Sisuturundus

Vokime koos! Millest alustada?

Santa Maria Santa Maria
PrindiSoovita sõbrale Facebook
Santa Maria aasiapäraste vokikastmete abiga on hõrgu roa valmistamine lihtne kui 1-2-3. 

1. Vali vokikaste
Alusta vokikastme valikust: austri-küüslaugu, magushapu, Pad Thai või soja-magusa tšilli.

     

2. Lisa liha ja köögiviljad
Järgmisena vali sobiv liha ning köögiviljad (nt kapsas, brokkoli, paprika, porgand ja suhkruherned). Muidugi võid vokki nautida alati ka ilma lihata – lase oma fantaasial  lennata!

     

3. Serveeri nuudlitega
Viimaseks vali juurde sobivad nuudlid. Kui jääd valimisel hätta, siis piilu meie nuudlikooli.

     


Pad Thai vokiroog
neljale

Pad Thai on üks klassikalisemaid Aasia roogasid. See on mahe vokiroog riisinuudlite, muna ja kapsaga, iseloomu lisab vürtsikas kaste.


0.5 pakki Santa Maria riisinuudleid
2 spl toiduõli
400 g kanafileed, ribadena (või kanahakkliha)
300 g kapsast, peenete ribadena
1 väike porgand, ribadena
1 muna, lahti klopitud
1 pakk Santa Maria Pad Thai vokikastet
1 dl jämedalt hakitud maapähkleid

Keeda nuudleid vastavalt pakendil toodud juhistele.
Pruunista kanaribad õlis.
Lisa viilutatud kapsas ja porgand, prae 1–2 minutit kõrgel kuumusel.
Tee pannil ruumi ja prae muna panni keskosas, aeg-ajalt segades.
Lõika nuudlid suupärasteks, lisa need koos kastmega vokile. Sega kiiresti, kuni kõik on soe.
Sega juurde suurteks tükkideks hakitud maapähklid ja serveeri.
Kaunista laimiviilude ja koriandriga.

Selle ja mitmed teised retseptid leiad SIIT. Too oma menüüsse vaheldust maitserikaste ning tervislike Aasia roogadega Santa Marialt!

Head nautimist!

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke