Supid

Idamaine kalasupp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Maaleht Autor: Kadrin Linna
Kogus: 1 portsjon
Tükedla kartul, porgand ja seller peenikesteks "tikkudeks", viiluta porru. Lisa aedviljad keevasse kalapuljongisse ja keeda 10-15 minutit. Lisa supile tükeldatud kala ja lase 5 minutit keeda. Maitsesta supp loorberi, soola-pipra, sidrunimahla, tšillikastme ja kookospiimaga.
Kreemise leeme saamiseks hõõru munakollased vahukoorega. Tõsta 4-5 spl supivedelikku tassi ja nirista see pärast veidike mahajahtumist munakollase-koore segusse, samal ajal leent segades. Vala saadud segu peene joana supile ja sega kõik hoolega läbi.
Sametist suppi serveeri kuubikuteks tükeldatud võiga praetud saia või röstsaiaga, hakitud peterselli ja riivjuustuga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
supikokk 14.märts 2011 19:09
siinkohal on Maalehe 2 supi retseptid segamini läinud :koostisosad on nii idamaisel kalasupil kui ka luksuslikul sibulasupil mõlemal õiged, kuid valmistamisõpetused on omavahel segi läinud: sibulasupi all on õpetus kalasupi jaoks ja kalasupi all õpetatakse sibulasupi valmistamist . Ae-ae!
1