Supid

Porgandisupp juustu ja karriga

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Maire Suitsu
Kogus: 1 portsjon
Koori porgandid ja sibulad, haki peeneks ning kuumuta neid segades mõni minut õlis. Riputa juurde karripulber ja kuumuta veel mõni minut, et karri maitse esile tuleks. Kalla juurde vesi ning pudista puljongikuubikud. Hauta väikesel kuumusel 25 minutit, püreesta. Lisa teelusikatäite kaupa juust suppi pidevalt segades. Maitsesta pipraga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
sinilind 01.okt 2010 22:21
päris omapärane maitse, tundus isegi veidi magusapoolne enne pipra lisamist. Me praeme singitükke ka kõrvale siis saab veidi .. tummisem. :)
maix 21.sept 2010 16:16
Tegin just ja väga väga maitsev tuli. Lisasin veel enne sööki oma taldrikusse leivakuubikuid ja lihtsalt super!
renx 30.juuli 2010 19:55
Millal selle sidrunimahla lisama peaks? Eeldan, et kõige lõpus? Retseptis pole sellet piuksugi.
Carmela 08.veeb 2010 09:40
Väga hea oli, tuli jube hästi välja ka! Soovitan kõigile :)
Carmela 08.veeb 2010 09:39
Väga hea oli, tuli jube hästi välja ka! Soovitan kõigile :)
Hindaja 26.jaan 2010 13:52
Superhea! Sidrunimahla jätsin küll ära...
1