Supid

Maroko kalasupp rannakarpidega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Martin Hanson
küüslaugust, tšillist, oliiviõlist ja soolast. Maroko kalasupi teeb eriliseks punakas tekstuur ja imetabane hapukas-magus mekk. Superhea lõunasöök või linnupete enne õhtusööki. Supileeme juurde pakun aga tilliga maitsestatud võikirmega ahjusooja nisukukli.
Kogus: 1 portsjon
Lisa kalapuljongile tükeldatud kartul ja porgand, sool, piprad, ingveri- ja paprikapulber, tomatipasta ja kaneel. Hauta, kuni kõik on pehme. Poolel hautamisel lisa viilutatud sibulad. Enne lõppu lisa kalalised: forell, koha, krevetid ja karbid. Lase väga kergel tulel vaikselt podiseda, kuni leemele hakkab kate peale tekkima. Sega suppi üsna sageli. Enne serveerimist lase jahtuda ja kaunista murulauguvartega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Kiisu 23.okt 2010 13:02
Tegin seda oma eksamiks toitlustuse alal, ja see oli täiesti võimatult hea!
1