Supid

Kukeseene-cappuccino

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Värsketest kukeseentest valmistatud supp muutub piduroaks, kui kaunistad selle vahustatud piimaga.
Kogus: 4 portsjonit
Kui kasutad soolaseeni, leota neid enne kasutamist külmas vees või vajadusel kupata. Tükelda suuremad seened ja peekon. Pruunista peekon paksupõhjalises kastrulis, lisa seened ja prae koos mõni minut. Vala hulka vahu- ja kohvikoor ning lase keema tõusta. Maitsesta soolapipraga. Sega jahu vähese veega ja lisa supile, samal ajal segades. Lase taas keema tõusta, maitsesta soovi korral palsamiäädikaga ning vajadusel veel soolapipraga. Enne serveerimist kuumuta piim ja vahusta piimavahustajaga. Kaunista supiportsjonid vahuga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa