Uudiskiri Instagram Facebook
 
Supid

Kukeseene-cappuccino

Supid

Kukeseene-cappuccino

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Värsketest kukeseentest valmistatud supp muutub piduroaks, kui kaunistad selle vahustatud piimaga.
Retsept
portsjonile
250 g Kukeseened
100 g või soolaseened
120 g toorsuitsupeekon
2 dl Vahukoor
2 dl Rõõsk koor
0.5 sl nisujahu
sool, pipar
SOOVI KORRAL
Palsamiäädikas
SERVEERIMISEKS
4 dl Piim
Kui kasutad soolaseeni, leota neid enne kasutamist külmas vees või vajadusel kupata. Tükelda suuremad seened ja peekon. Pruunista peekon paksupõhjalises kastrulis, lisa seened ja prae koos mõni minut. Vala hulka vahu- ja kohvikoor ning lase keema tõusta. Maitsesta soolapipraga. Sega jahu vähese veega ja lisa supile, samal ajal segades. Lase taas keema tõusta, maitsesta soovi korral palsamiäädikaga ning vajadusel veel soolapipraga. Enne serveerimist kuumuta piim ja vahusta piimavahustajaga. Kaunista supiportsjonid vahuga.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes