Supid

Sibulasupp tofukuubikutega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Maire Suitsu
Tervislik supp tofuga
Kogus: 1 portsjon
Poolita sibulad pikuti ja lõika seejärel õhukesteks poolrõngasteks. Hauta õli ja vee segus madalal kuumusel pehmeks, milleks varu aega ja kannatust umbes 15 minutit. Väldi sibulasegu pruunistumist! Kui mass on ühtlaselt pehme ja isuäratavalt kuldkollane, lisa vesi ja pudendatud leemekuubikud ning hauta madalal kuumusel umbes 10 minutit. Maitsesta supp pipraga, lisa tofukuubikud ja hoia veel 5 minutit keemistemperatuuri lähedal.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
evelyn 07.jaan 2010 20:05
Väga maitsev, aga vb 3 puljongikuubikut on natuke palju, võiks vähem panna. Ja kuna ma poest ei leidnud itaalia kastmes tofu kuubikuid, ostsin tavalise köömnetega ja tegin sellest kuubikud. ma ei tea palju maise nüüd erineb aga nii oli ka väga hea !
1