Supid

Tomatisupp oliivisaiadega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Kogus: 4 portsjonit
1.  Koori tomatid ja haki kuubikuteks.
2.  Tee sama paprikaga.
3.  Haki küüslauk ja pruunista poti põhjas klaasjaks.
4.  Lisa potti tomati- ja paprikakuubikud ning kuumuta kergelt läbi.
5.  Vala juurde tomatimahl ja lase keema tõusta.
6.  Lisa ülejäänud maitseained ja lase supil madalal tulel podiseda.
7.  Samal ajal püreesta saumikseriga kõik tapenaadikomponendid, et moodustuks ühtlane mass.
8.  Lõika saiast viilud, kata oliivipastaga ja pane peale mozzarella-viil.
9.  Küpseta saiu ahjus u 220 kraadi juures.
10.  Serveeri saiu ja suppi koos. Supi võid saumikseriga püreerida või jätta selliseks, nagu see on.
# Soovi korral võid supi hulka lisada veidi rõõska koort. Samuti võid enne serveerimist lisada supi hulka kas tavalist riivjuustu või kitsejuustu.
# Oliivipasta võid julgelt asendada ka poest ostetud pesto või mõne muu pastaga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Karin 21.juuli 2014 16:52
Palju ja millist saia on vaja? Palju mozzarellat?
maris 27.aug 2010 17:25
!:S:P;):):Y
maris 27.aug 2010 17:24
kintlasti väga hää supp sap!rh
1