Uudiskiri Instagram Facebook
 
Supid

Herne- ja pestosupp

Supid

Herne- ja pestosupp

Nigella Lawson Nigella ekspress
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Nigella Express
Sooja toidu valmistamine kaasavõtmiseks on küll tõsine väljakutse ja kuigi supitermostega kaasneb üleääreajamise ja äramäärimise oht, on asi siiski seda väärt. Lisaks valmib see sööjate suur lemmiksupp nii vähese vaevaga, et saad selle hommikusöögi kõrvalt kokku keeta. Kuigi seda võib ka purgipestoga teha, on maitsevahe hämmastav, kui kasutada värsket kraami. Minu meelest sobib kannmikser supi tegemiseks paremini kui köögikombain; kannmikseril võiks olla eemaldatav kaane keskosa, mis hoiab ära selle, et supp surve tõttu mööda kööki laiali lendab. See ei oleks just kõige ilusam päeva algus.

Ettevalmistusaeg: 10 min Ooteaeg: - Valmistusaeg: 7 min

Retsept
portsjonile
7.5 dl Vesi
375 g Herned (külmutatud)
2 tk Sibul
1 tl Soolahelbed
0.5 tl Laimimahl
4 sl Pesto
Keeda kõigepealt kannutäis vett, siis mõõda välja vajalik kogus ja kalla potti, pane pliidile ja aja uuesti keema.
Lisa külmutatud herned, talisibulad, sool ja laimimahl, keeda 7 minutit.
Tõsta talisibulad välja ja sega kannmikseris ülejäänud hernesegu ja pesto.*
Kalla supp termosesse, kus enne oli kuum vesi, mille oled vahetult enne ära valanud; keera kaas kõvasti kinni.
*Kui segad kannmikseris või köögikombainis kuuma vedelikku, talita järgmiselt. Tõsta vedelik tulelt ära ja lase vähemalt 5 minutit jahtuda. Kalla vedelik kannmikserisse või köögikombaini, nii et nõu saab kõige rohkem pooltäis. Kannmikseri puhul jäta kaaneäär veidi praokile, et ära hoida õhu paisumist, mis võib mõnikord plahvatuse esile kutsuda. Aseta masina peale rätik, vajuta paar korda nuppu ja siis sega segu täiskiirusel ühtlaseks.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kreeka läätsesupp

Argitoidud
Kreeka läätsesupp