Supid

Piima-köögiviljasupp

Keskmine hinne: 3.02 Allikas: 100 rooga
Kodust piimasuppi saab valmistada aasta ringi, kuid parim tuleb see suvel värsketest köögiviljadest. Supp maitseb hästi ka ilma singita.
Valmistusaeg:

30 minutit

Kogus: 4 portsjonit
Koori kartulid, porgandid ja kaalikas, lõika väikesteks kuubikuteks. Viiluta porru ja eralda lillkapsas õisikuteks. Hauta köögivilju väiksel tulel vees 10–15 minutit ehk kuni need on pehmed. Lisa 1 sl võid ja piim, maitsesta soolaga. Lõika sink kuubikuteks, pruunista 0,5 sl võis ja tõsta supi sisse; kuumuta kõik koos läbi. Serveerimisel raputa peale hakitud peterselli.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
vegetariaan 23.märts 2012 00:22
Taimetoitlase lemmiksupp! Muidugi ilma singita minu puhul. Aga tõeliselt maitsev
kazcta 10.dets 2009 15:56
kogused on väga mööda! esiteks sellise juurvilja koguse jaoks läheb vett palju rohkem vaja, sellest sõltuvalt ka piima. ja pott peab ka hiigelsuur olema. ma võtsin 4 kartulit, 2porgandit, pool lillkapsast, pool kaalikast ja pool porrust ja mul tuli suur potitäis suppi. söönuks saab rohkem kui 4 inimest :)
hezpez 17.okt 2009 08:50
pildi järgi tundub nagu oleks kartul,kaalikas ja porgand eraldi keedetud ja püreestatud ning siis lisatud sink ja kapsas... vähemalt mina plaanin nii teha:)
triinu 12.okt 2009 17:01
tundub ahvatlev.. :)
1