Uudiskiri Instagram Facebook
 
Supid

Roheline püreesupp vorstikrutoonidega

Supid

Roheline püreesupp vorstikrutoonidega

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Retsept
portsjonile
400 g pehmet rõngasvorsti või sardelle
8 dl vesi
2 tk kanaleemekuubikud
1 tk Porrulauk
1 tk Spargelkapsas ehk brokoli
4 tk Kartul (soov. jahusem sort)
200 g sulatatud või toorjuust
sool, must pipar
Lõika vorst väikesteks kuubikuteks, pruunista pannil väheses õlis ja jäta ootama. Keeda tükeldatud köögivili kanaleemes pehmeks ja töötle püreeks. Lisa vähehaaval juust ja kuumuta segades, kuni juust on sulanud. Maitsesta soola ja pipraga. Tõsta vorstitükid vahukulbiga supi hulka ja aja supp uuesti kuumaks.

KOMMENTAARID

Jumal 07.märts 2011 13:01
:T:T:T:T:T:T:T:T:T:T-
:T:T:T:T:T:T:T:T:T:T-
:T:T:T
arxitibi 06.juuni 2010 16:39
Väga maitsev.
Kadri 06.jaan 2010 12:17
Väga hea oli. Ma natuke muutsin ka retsepti. Panin neli porrulauku ja vorsti praadisin võiga ning valasin või ka supi sisse.
kaisu060 15.okt 2009 10:21
Mitmele see portsjon umbkaudselt on?
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes