Supid

Roheline püreesupp vorstikrutoonidega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Kogus: 1 portsjon
Lõika vorst väikesteks kuubikuteks, pruunista pannil väheses õlis ja jäta ootama. Keeda tükeldatud köögivili kanaleemes pehmeks ja töötle püreeks. Lisa vähehaaval juust ja kuumuta segades, kuni juust on sulanud. Maitsesta soola ja pipraga. Tõsta vorstitükid vahukulbiga supi hulka ja aja supp uuesti kuumaks.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Jumal 07.märts 2011 13:01
:T:T:T:T:T:T:T:T:T:T-
:T:T:T:T:T:T:T:T:T:T-
:T:T:T
arxitibi 06.juuni 2010 16:39
Väga maitsev.
Kadri 06.jaan 2010 12:17
Väga hea oli. Ma natuke muutsin ka retsepti. Panin neli porrulauku ja vorsti praadisin võiga ning valasin või ka supi sisse.
kaisu060 15.okt 2009 10:21
Mitmele see portsjon umbkaudselt on?
1