Supid

Roog Palermo hirveküttidelt

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Volks Vaagen
Jahtimine toob keele vestile. Oliivivõsas kuuma Vahemere päikese all tundide kaupa elajate piidlemine murrab vägevaimagi jäägri. Pärast väsitavat jahti nõuab Palermo jääger külma õlut või klaasikese mojitot. Seejärel aga kutsub tervitusröögatuse esile üks hõrk supikene, mis liialt vatsa ei koorma.
Kogus: 1 portsjon
Volks keedab koortega kartuli enne valmis ning tembib siis tomatipastat ja vett parajalt sametiseks supileemeks. Loomulikult võib alati sisse hakkida ka värsket tomatit. Muidugi tuleb leem tulikuumaks ajada, siis soolata ja pipardada ning piisavalt nelgitada. Hirvevorst (mis iganes suitsutet vormis see ka ei ole) tuleb teha parajateks juppideks ja pannilt läbi lasta. Kartulitükid, hirvevorst, värskelt hakatud koriander (vähem) ja roheline basiilik (rohkelt), peotäis hakitud seeni ka – ja leemesse. Tuliseks. Oo jaa, ning serveerides võib pääle jahvatada ka valget pipart.
Valge olgu ka röstsai, mida kõrvale ampsata.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
santaana 11.mai 2009 04:10
Volksu retseptid on mulle alati vaga meeleparased olnud,nii ka see supi retsept.Miski parast ma arvan,et kui seda tomati pastat enne veidi praadida,siis annab see parema maitse ja alles siis segada veega,Ma lisaksin sinna ka veidi musti viilutatud oliive,punased supid on minu lemmikud ja usun ,et ka see.
1