Supid

Kiire kanasupp mangoga

Keskmine hinne: 3.61 Allikas: 100 rooga Autor: Heivi Peterson
Supi teeb eriliseks mango ja mandlite kasutamine, mis traditsioonilises eesti köögis tundub võõras.
Kogus: 4 portsjonit
Lõika kanafileed kuubikuteks. Puhasta aedviljad. Lõika porru rõngasteks ja sellerivarred õhukesteks viiludeks. Kuumuta potis õli ja prae selles mõni minut kanakuubikuid. Lisa porru, seller ja mandlid. Lase pannitäiel mõni minut küpseda. Kuumuta vesi potis keemiseni ja murenda sellesse puljongikuubikud. Vala kokku sidrunimahl ja sojakaste ning sega hulka maisitärklis. Nirista segu suppi pidevalt segades potti. Kalla potti ka pannil olev segu. Lõika mango kuubikuteks. Lisa supile maitseained ja mangokuubikud.
Serveerimisel kaunista mandlilaastudega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
anne 13.mai 2014 15:51
Väga hea sup, ülimalt maitsev ja tervislik :)Olen juba mitmeid kordi teinud.
KT 11.veeb 2011 14:09
Supp valmis tõesti kiirelt ja tuli imemaitsev :) Üks parimaid kansuppe, mida olen teinud, söönud :)
1