Supid

Tummine lambasupp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Mugavust silmas pidades kasuta supis poes pakendatud lambaguljašši, mis on juba hakitud piisava suurusega kuubikuteks. Soovi korral võid aga ka ise liha töödelda ja tükeldada.
Kogus: 4 portsjonit
1.     Viiluta sellerivars, haki küüslauk ja sibul peeneks.
2.     Kuumuta potis oliiviõli ja selles seller.
3.     Lisa potti ka liha ja prae kergelt läbi.
4.     Lisa pannile ka hakitud küüslauk ja sibul. Pruunista kõik komponendid ja kuumuta, kuni liha on pehme.
5.     Lisa läätsed ja kuumuta üks minut.
6.     Vala juurde konserv hakitud tomatitega ja puljong. Lase supil keema tõusta, siis vähenda kuumust ja lase haududa umbes 20 minutit. Maitsesta soola ja pipraga.
# Serveerimiseks sobib lisada hapukoort.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa