Uudiskiri Instagram Facebook
 
Supid

Thom Kha Kai

Tai kookoskreemi kanasupp
Retsept
portsjonile
3 cm Ingver (kooritud, hästi õhukeselt viilutatud)
800 ml Kookospiim
2 pulka Sidrunhein
2 tk Šalottsibul (hakitud)
6 tk kafiir laimi lehed
2 tk Kanafilee
1 peotäis Austerservik
0.5 l Kanapuljong
0.5 tk Sidrunist pressitud mahl
1 sl Kalakaste
1 peotäis Värske koriander
Tšilli (hakitud)
SOOVI KORRAL
Suhkur
Pane ingver potti koos kookospiimaga. Tao sidruniheina noa tagumise otsa või tainarulliga nii, et pulgad avaneks, aga jäta nad ühte tükki. Lisa hulka sibul, tšilli ja pool laimilehtedest ning lase keema tõusta. Samal ajal lõika kana u 5 mm paksusteks tükkideks, seejärel pane kana koos seentega keevasse piima ja lase kergelt mulisedes keeda u 3 minutit või kuni kana on valmis. Sega hulka kanapuljong ja lase uuesti keema tõusta. Seejärel keera kuumus maha ja sega hulka laimimahl ja kalakaste. Kui maitse on liiga terav, lisa suhkrut. Võta kasutatud sidruniheina- ja laimilehed välja. Puista peale koriandrilehti ja viilutatud tšillit (kui sa tahad, et supp oleks teravam) ja ülejäänud laimilehed.

KOMMENTAARID

Malle 03.märts 2010 15:52
Nojah. õige tai tom kha gai supi retsept on siin: http://rasamalay-
sia.com/tom-kha-gai-
recipe-thai-coconut-
chicken-soup/
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes