Supid

Lihtne kalaseljanka

Keskmine hinne: 2.25 Allikas: 100 rooga
Mõnusalt hapukas ja vürtsikas kalasupp valmib 25 minutiga. Kasuta selles endale meelepärast kala.
Valmistusaeg: 20-40 min

Ettevalmistusteks 10 minutit + keetmiseks 15 minutit

Kogus: 4 portsjonit
Koori ja haki sibulad, prae paksupõhjalises potis õlis klaasjaks. Lisa tomatipasta ja või ning hauta 3–4 minutit. Pane potti vesi ja pipraterad, kuumuta keemiseni. Tükelda marineeritud kurgid, lisa supile koos kapparite ja
loorberilehega. Keeda 10–15 minutit. Sega hulka tükeldatud tomatid ja kala ning viilutatud oliivid. Maitsesta soolapipraga ja keeda veel paar minutit. Lõpuks lisa sidrunimahl, hapukoor ja maitseroheline, sega läbi ning serveeri kohe.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Mõhk 16.veeb 2015 11:32
Ma lisan alati ka ühe porgandi, tükeldatud kujul muidugi. Ja kui tahan toekamat suppi, siis ka kartuleid. Valmistamise aeg pikeneb umbes 5 minutit.
Gleissy 14.märts 2010 15:52
väga hea kerge supp :Y
neltsu2 05.jaan 2010 15:59
kas rohelised oliivid ei sobi?mustad mulle ei meeldi:/
Sindy 29.nov 2009 13:50
Väga hea supp talviseks pühapäevaks!
Riin 26.juuli 2009 18:05
teen seda tihti.soovitan.
koplime 10.mai 2009 17:14
mmm väga maitsev
1