Supid

Hapukapsa-peedisupp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Pille Enden
Kerget köögiviljasuppi on küll vaja tund aega hautada, kuid ettevalmistustööd on üsna vähe aega ja vaeva nõudvad. Värsked ürdid annavad supile eriliselt hõrgu maitse.
Valmistusaeg:

Ettevalmistusaeg 10–15 minutit + 1 tund hautamiseks

Kogus: 4 portsjonit
Nõruta hapukapsas ning tükelda väiksemaks. Haki sibul ja küüslauk. Lõika porru viiludeks. Riivi kooritud porgand ja seller jämeda riiviga. Lõika paprikad ja peet peenteks ribadeks. Lase puljong kastrulis keema. Kuumuta pannil õlis sibulat ning lisa värsked juurviljad, porru, paprika, hapukapsas ja tomatipüree. Lisa natuke puljongit, sega läbi ja vala kõik puljongisse. Keeda nõrgal kuumusel pool tundi. Lisa peet ja maitseained ning keeda veel pool tundi. Maitsesta soola, pipra, suhkru ja sidrunimahlaga. Serveeri hapukoorega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
kapsas 26.mai 2010 11:35
Väga hea supp. Peale tunnist keetmist sõime esimest korda, sest kõht oli tühi. Kokku aga keetsin kolm tundi ja siis ikka supper. Panin natuke liha ka sisse.
jutik56 02.apr 2010 18:10
Kindlasti on väga maitsev, minule meeldivad sellised supid.
lila1 19.okt 2009 19:32
Tänu sellele retseptile teen seda väga thti!Ülimaitsev!
Tehtud 12.märts 2009 22:38
Väga maitsev supp, sidrunimahlatagi hapu :)
tulpfanfan 30.nov 2008 23:08
Jätsin sidruni ostmata- ikka tuli hea!
Pirke 10.nov 2008 13:10
Väga hea supp sai. Esialgu küll pisut hapu,aga sai suhkruga parajaks timmitud :Y
1