Supid

Kiire hakklihasupp peekoniga

Keskmine hinne: 3.26 Allikas: 100 rooga
Toorsuitsupeekon lisab argipäevasele lihtsale hakkliha-köögiviljasupile meeldivalt hõrku suitsumaitset. Serveeri hapukoorega.
Kogus: 4 portsjonit
Koori ja tükelda porgandid ja pane puljongikuubikutega maitsestatud keeva vette. Keeda 10 minutit ja lisa siis kartulikuubikud. Lõika peekoniviilud ristisuunas ribadeks, pruunista õlis ja tõsta köögipaberile nõrguma. Pruunista pannil hakkliha ja lisa supile. Lisa ka peekoniribad ja maitsesta supp pipraga.
Hauta madalal kuumusel, kuni köögivili on pehme. Puista serveerimisel üle hakitud maitserohelisega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Loreen 09.apr 2012 13:31
Viis tärni panin ka, aga millegipärast ei näidata seda siin...
Loreen 09.apr 2012 13:30
Tõeliselt hea supp. Peekonit olen seda vähem pekist pannud ja praadimisel tuleb lissalt nii kaua oodata, kuni rasv on kõik ära sulanud, seda rasva ma supi sisse ei kalla ja kuna hakkliha on kodus tehtud ja sinna olen väga vähe pekki pannud, siis seda suppi rasvaseks ajada ma ei oska. :D Hakkliha praadimisel kasutan tsillimaitseainet, saab supile veel parema maitse. Meie pere lemmik!
Hindaja 23.nov 2011 15:58
No ei tea milles asi, aga lihtsalt ei meeldinud. Tegin ilusasti retsepti järgi. Porgandi maitse käis kõigest üle kuigi panin porgandit isegi veidi vähem.
u. 28.okt 2011 16:17
väga hea! jätan meelde!
Hindaja 11.okt 2011 16:25
väga maitsev supp !teen teine kordki;)
P. 28.dets 2010 03:49
Väga hea supp! Olen ise vana hakklihasupi austaja ja nüüd sain ka ära proovitud :)! Järgmine kord jätan peekoni ära- meie pere jaoks oli peekooniga liiga rammus
tüli 24.märts 2010 12:03
Väga hea supp. Lisasin niitnuudleid. Peekon andis väga huvitava maitse. Teen teinekordki.
tere 18.märts 2010 15:50
jätsin ära peekoni ja hakkliha- nende asemel kanafilee, loorberileht. Söön juba teist kausitäit...nii maitsev on...mmm. Kanafilee maitsestasin lihamaitseainega ja sinihallitusjuus-
tuga.
Annika 28.sept 2009 15:40
teen täna kuna just sobivad koostisosad kodus olemas ja vihmaga poodi ei kipu, aga teen koduse seahakklihaga, tundub tulevalt mõnus - hetkel juba supp vaikselt podiseb pottis. Hea ja lihtne!
kulbinka11 21.mai 2009 13:37
Mõnus ja lihtne vaaritamine, kogu perele maitses!
mare 22.apr 2009 10:04
hõrk ja väga maitsev lihtne ja kiire
hakkliha 31.märts 2009 18:42
Proovisin ka üks päev teha ja nii nämma tuli välja. :)
punane sibul 13.märts 2009 18:34
Minu lemmik supp ilmselt. Peekon tegi maitse väga huvitavaks, ei olnud tavaline hakklihasupp. Super hea.
Kessukas25 01.veeb 2009 19:51
Hästi hea supp.Ise tegin topelt koguse ja vett ning puljongikuubikuid panin liitri/2tk rohkem.Ja murulaugu/peterselli asemel puistasin supile veidi tilli peale.Igatahes tasub proovida! :Y
1