Supid

Vorstisupp tomati ja tšilliga

Keskmine hinne: 3.32 Allikas: 100 rooga
Kogus: 1 portsjon
Pudenda leemekuubikud keeva vette. Lisa tükeldatud porgandid ja kartulid. Porgandi võid ka jämeda riiviga riivida, siis pehmeneb see kiiremini.
Lõika porru õhukesteks viiludeks ja lisa supisse. Umbes 15 minuti pärast, kui köögivili on pehme, lisa viineriviilud ja tomatipüree. Kui eelistad pehmemat maitset, asenda tšillikaste tomatipüreega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Maria 10.märts 2016 23:44
Okei supp
Elly 25.jaan 2011 21:14
see on kõige parem just sellisel kujul nagu retseptis:) minu arust :) seljankas samuti pole makaronem, minu meelest on see veel parem kui seljanka :) Imehea! Olen seda juba 4 korda teinud ja ikka isutab veel ja veel..eriti vedelik:P Väga hea retsept! Tänan!
Hindaja 20.apr 2009 16:27
Mina lisasin ka makarone juurde, sest meil peres kuidagi selline tava suppidega. Keeduvorstil on minu jaoks alati nostalgiline maitse ja tänu sellele on see supp tõeline comfort food:) Makaronide lisamine muutis selle lisaks kõigele veel eriti toitvaks;)
prill40 16.veeb 2009 12:55
tänan maverik! väga hea idee andsid ja tulemus oli võrratu!
maverik 09.dets 2008 01:06
see on nagu kiire eestimaine seljanka aga lisades juurde selleri, oad ja pasta (väiksemad makaronid) nind hakitud peterselli ja basiiliku, saab juba itaalia supi minestrone
1