Supid

Kolme tomati supp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Pille Enden
Rikkaliku maitsega supis on kasutatud kolme erinevat tomatihoidist. Suvisel ajal võid konserveeritud tomatite asemel kasutada küpseid värskeid tomateid, kuid koori need eelnevalt.
Valmistusaeg: 40-60 min

Valmistamisaeg 20 minutit + 45 minutit keetmiseks

Kogus: 4 portsjonit
Kuumuta õli kastruli põhjas. Lisa viilutatud sibul ja kuumuta nõrgal kuumusel 10 minutit. Lisa tomatikonservid koos vedelikuga, tükeldatud päikesekuivatatud tomatid, tomatipasta, viilutatud seller, purustatud küüslauk ja puljong. Lase keema, alanda kuumust ja hauta 20 minutit keskmisel kuumusel. Lase jahtuda. Püreeri poole koguse kaupa blenderis või saumikseriga ja vala tagasi potti. Kuumuta supp keemiseni. Maitsesta soola, pipra, suhkru ja laimimahlaga. Serveeri hapukoore ja petersellilehtedega .
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
ma 16.mai 2011 19:53
Väga mõnus mahe supp. Peale puistasin veel riivitud parmesani ka!
Ulviina 27.veeb 2011 16:12
Maksimum punktid loomulikult:)
Ulviina 27.veeb 2011 16:11
Soovitan soojalt, väga hea supp. Talvisel ajal lisan juurde natukene vürtsikust. Teen seda suppi üsna tihti.
1