Uudiskiri Instagram Facebook
 
Supid

Kreemjas tšilline kana-riisisupp

Supid

Kreemjas tšilline kana-riisisupp

Rudolf Visnapuu 100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Sandra Urvak
Kui riis on varem valmis keedetud, valmib kreemjas kanasupp poole tunniga. Tänu koorele on supp toitev ja ka üsna rammus.
Retsept
portsjonile
2 tk Kanafilee
0.5 tk Tšillikaun
2 tk Sibul
2 küünt Küüslauk
1 l Kanapuljong
200 g Vahukoor
2 klaasi keedetud pikateraline riis
5 tk mündilehti
Oliiviõli praadimiseks
sool, must pipar
Puhasta tšilli ja haki peeneks. Haki sibul ja küüslauk. Lõika broilerifilee ribadeks ja prae 2–3 minutit oliiviõlis. Lisa sibul ja küüslauk ning prae veel
2–3 minutit. Kalla peale puljong ja keeda vaiksel tulel 5 minutit. Lisa vahukoor
ja lase korraks keema. Lisa riis, tšilli ja peeneks hakitud münti ning lase supp veel korraks keema.
Maitsesta soola ja pipraga.

KOMMENTAARID

okastraat 28.jaan 2010 17:51
Lisasin porgandit ja vahetasin mündi peterselli vastu, samuti vähendasin tshilli kogust veidi, tulemus oli ülihea! Meenutab natuke seda belgia toitu Waterzooi, kindlasti vahukoore ja porgandite pärast, aga need kaks sobivad ka hästi kokku. http://www.toiduta-
re.ee//retsept.php?i-
d=8404
Katz 03.dets 2009 15:43
Super!
koer 04.juuni 2009 13:14
väga maitsev supp! Brolierit võiks nati kauem keeta, see võib muidu kõvaks jääda. Hea vaheldus nendele kookospiimaga ja ingevriga tehtud suppidele.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Minestroone kikerhernestega

Argitoidud
Minestroone kikerhernestega