Supid

Köögiviljaseljanka sulatatud Atleet juustuga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: VALIO Autor: Indrek Kose
Selle retsepti taga on õigupoolest kaks eri suppi peidus. Sulatatud juustu supisse segamine teeb selle tummisemaks ja kui pärast supp püreerida, on tulemuseks siidiselt pehme püreesupp. Selge supi armastajatele aga annab lusikatäis sulatatud juustu supi keskel kauni ja maitsva lisandi.
Kogus: 6 portsjonit
1. Valmista puljongikuubikust puljong. Tükelda puhastatud köögiviljad 1 cm suurusteks kuubikuteks. Pruunista kastrulis hakitud küüslauk, sibul, porgand ja juurseller ning vala peale köögiviljapuljong.
2. Lase puljongil keema tõusta ja lisa köögiviljakuubikud vastavalt valmimise järjekorrale. Keeda suppi kuni köögiviljad on pehmed ning maitsesta.
3. Serveerimisel lisa supile kindlasti sulatatud Atleet juustu – see annab supile omapärase maitsenüansi.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Birgit 14.mai 2012 19:46
Pildi peal ja videos toepoolest täiesti erinevad näevad need välja! ma teeksin nii nagu pildi peal on, tunduvalt ilusam ju!
Kairts4 22.jaan 2009 14:14
Vaatasi videot ja sain oma küsimusele vastuse. Kummaline ainult see, et retsepti kirjeldus ja video ei ole üldse vastavuses. Seega soovitan supikeetjatel kindlasti eelnevalt ka videot vaadata. Häid maitseelamusi!
Kairts4 21.jaan 2009 17:00
Retseptist ei suuda välja lugeda, mis nende seentega teha tuleb?
1