Uudiskiri Instagram Facebook
 
Supid

Köögiviljaseljanka sulatatud Atleet juustuga

Supid

Köögiviljaseljanka sulatatud Atleet juustuga

Indrek Kose VALIO
PrindiSoovita sõbrale
Foto: VALIO
Selle retsepti taga on õigupoolest kaks eri suppi peidus. Sulatatud juustu supisse segamine teeb selle tummisemaks ja kui pärast supp püreerida, on tulemuseks siidiselt pehme püreesupp. Selge supi armastajatele aga annab lusikatäis sulatatud juustu supi keskel kauni ja maitsva lisandi.
Retsept
portsjonile
150 g Kartul
120 g Porgand
80 g Kaalikas
80 g Juurseller
60 g Porrulauk
Vesi
1 tk köögiviljapuljongikuubik
100 g Seened
40 g Valio Meiereivõi (soolata)
2 sl tomatipüree
2 küünt Küüslauk
Must pipar
maitserohelist
6 sl Valio Atleet sulatatud juust
50 g Sibul
1. Valmista puljongikuubikust puljong. Tükelda puhastatud köögiviljad 1 cm suurusteks kuubikuteks. Pruunista kastrulis hakitud küüslauk, sibul, porgand ja juurseller ning vala peale köögiviljapuljong.
2. Lase puljongil keema tõusta ja lisa köögiviljakuubikud vastavalt valmimise järjekorrale. Keeda suppi kuni köögiviljad on pehmed ning maitsesta.
3. Serveerimisel lisa supile kindlasti sulatatud Atleet juustu – see annab supile omapärase maitsenüansi.

KOMMENTAARID

Birgit 14.mai 2012 19:46
Pildi peal ja videos toepoolest täiesti erinevad näevad need välja! ma teeksin nii nagu pildi peal on, tunduvalt ilusam ju!
Kairts4 22.jaan 2009 14:14
Vaatasi videot ja sain oma küsimusele vastuse. Kummaline ainult see, et retsepti kirjeldus ja video ei ole üldse vastavuses. Seega soovitan supikeetjatel kindlasti eelnevalt ka videot vaadata. Häid maitseelamusi!
Kairts4 21.jaan 2009 17:00
Retseptist ei suuda välja lugeda, mis nende seentega teha tuleb?
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool