Supid

Vorstisupp kapsa ja ubadega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Lihtne ja kiire argiõhtu supp
Kogus: 4 portsjonit
  1. Viiluta ja haki kõik komponendid, v.a oad.
  2. Kuumuta pannil õli ja lisa vorstiviilud. Prae paar minutit, kuni vorst on muutunud kuldpruuniks.
  3. Lisa viilutatud kapsas ja prae paar minutit. Tõsta segu pannilt ja vala kaussi.
  4. Lisa pannile veidi õli juurde ja kuumuta porgandi- ja porruviilud peaaegu pehmeks.
  5. Lisa hakitud värsked ürdid ja tomatipasta ning kuumuta umbes üks minut.
  6. Lisa kanapuljong, eelnevalt praetud vorsti ja kapsa segu ning oad. Vähenda kuumust ja hauta, kuni köögiviljad on pehmed.
  7. Maitsesta soola ja pipraga.
Kasuta supi valmistamiseks laia põhjaga ning kõrgete äärtega panni, et segu ilusti ära mahuks. Selle puudumisel prae komponendid pannil läbi ja valmista supp tavalises potis.
 Kanavorsti asemel sobivad supi sisse ka õllesigari nimetuse all tuntud peenikesed suitsutatud vorstid.
Ära kasuta tomatipasta asemel purustatud tomatikonservi, sest see on vesisema maitse ja teise konsistentsiga. Küll sobib tavaline ketšup.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
tirts 22.veeb 2010 12:58
miks peab olema beebiporgand
1