Supid

Lihasupp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Heivi Peterson
Toekas lõunasöök, mille valmistamisel võid kasutada igat sorti liha. Supi kõrvale võiksid pakkuda mõnusaid sepikukukleid toorjuustuga.
Kogus: 4 portsjonit
Lõika liha või sink ribadeks, riivi porgand jämeda riiviga, puhasta ja ribasta paprika, haki sibul. Pruunista kõik supikomponendid kergelt võis, vala peale puljong ja lase keema tõusta. Lisa riis ja keeda umbes 15 minutit ehk seni, kuni riis on pehme. Kõige lõpuks lisa piim, lase supil keema tõusta ja maitsesta sojakastmega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Clicky 13.veeb 2012 15:53
Mulle maitses :) Tegin lihaga ja ilma piima ja sojakastmeta
Birgit 29.juuli 2009 08:43
Mina jätsin piima teadlikult välja ja kasutasin vedelikuks 1,5 liitrit loomalihapuljongit. Muidugi lõpus lisasin ka tilli, mis tegi maitse väga heaks. Supi õige nimetus oleks vist siiski singisupp. Maitse oli päris hea ja huvitav.:H
Art 25.veeb 2009 13:20
piimata on palju parem
sirtsik 23.veeb 2009 13:19
piim teeb ta ikkagi üsna valgeks. üldiselt oli hea aga ilma piimata oleks vast lastele paremini maitsenud. igaljuhul järgmine kord piima ei pane.
siirikirikal 10.veeb 2009 16:52
Selle pildilt pole seda tõesti eriti aru saada. Aga kuna supis on piimast veel enam lihapuljongit, siis ei peagi supp päris piimasupi moodi paistma.
moona 10.veeb 2009 16:35
Pildilt ei paista küll, et supis piima oleks!
1