Uudiskiri Instagram Facebook
 
Supid

Fenkoli-tomatisupp

Supid

Fenkoli-tomatisupp

Angelica Udeküll ajakiri Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard
Kui armastad kalasuppi, lisa supi valmimise lõpufaasis ka kalatükid. Supi sisse sobivad kõik valged kalad, näiteks merluus, heik, ahven jms.
Retsept
portsjonile
2 sl Õli
1 tk Apteegitill ehk fenkol
2 küünt Küüslauk
0.5 kauna Tšilli
2 dl Hakitud porrulauk
400 g Purustatud tomatid
7 dl Kalapuljong
1 tl Suhkur
sool, pipar
Haki küüslauk ja tšilli peeneks, viiluta porru ja fenkol.
Kuumuta potis õli ja lisa järgemööda küüslauk ja tšilli, hauta kergelt läbi ja lisa porru ja fenkol. Kuumuta ja lisa purustatud tomatid ning paari minuti pärast suhkur.
Vala juurde puljong ja lase supil vaikselt keeda. Maitsesta soola ja pipraga.
# Suppi võid teha ka köögiviljapuljongiga.
# Serveerimisel võid lisada lusikatäie hapukoort või juustu.

KOMMENTAARID

mia 21.sept 2010 20:12
nii hea:Y
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool