Supid

Fenkoli-tomatisupp

Keskmine hinne: 3.59 Allikas: ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Kui armastad kalasuppi, lisa supi valmimise lõpufaasis ka kalatükid. Supi sisse sobivad kõik valged kalad, näiteks merluus, heik, ahven jms.
Kogus: 4 portsjonit
Haki küüslauk ja tšilli peeneks, viiluta porru ja fenkol.
Kuumuta potis õli ja lisa järgemööda küüslauk ja tšilli, hauta kergelt läbi ja lisa porru ja fenkol. Kuumuta ja lisa purustatud tomatid ning paari minuti pärast suhkur.
Vala juurde puljong ja lase supil vaikselt keeda. Maitsesta soola ja pipraga.
# Suppi võid teha ka köögiviljapuljongiga.
# Serveerimisel võid lisada lusikatäie hapukoort või juustu.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
mia 21.sept 2010 20:12
nii hea:Y
1