Supid

Parima maitse bouillabasse

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Parim maitse
Kokasaate "Parim maitse" 28.02.2009 retsept
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 1 portsjon
Viiluta porrulauk, haki sibul ja tomat. Kuumuta potis oliiviõlis sibul, seller ja porrulauk. Lisa natuke soola. 10 minuti pärast lisa küüslauk ja kuumuta veel 5 minutit pidevalt segades. Nüüd lisa kalad ja mereannid ning kuumuta veel 5 minuti. Lisa kõik ülejäänud ained ja kuumuta veel 10 minutit. Nüüd lisa keev vesi ja kuumuta vaiksel tulel 20 minutit.
Püreesta supp ja kurna läbi sõela. Maitsesta soola ja piprga ning võid lisada ka veidi pernot-'d.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Ma 03.märts 2014 14:37
...aga pildil pole ju püreesupp?
1