Uudiskiri Instagram Facebook
 
Supid

Parima maitse bouillabasse

Supid

Parima maitse bouillabasse

Parim maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Parim maitse
Kokasaate "Parim maitse" 28.02.2009 retsept

40-60 min

Retsept
portsjonile
6 sl Oliiviõli
1 tk Sibul (hakitud)
1 tk Porrulauk (hakitud)
2 küünt Küüslauk
200 g mereannikokteil
200 g valge kala filee
200 g lõhefilee
4 tk Tomat (kooritud, hakitud)
1 vars Varsseller (hakitud)
2 vart Tüümian
2 lehte Loorber
0.25 tl Santa Maria tšillisädemed
1.5 l Vesi
Santa Maria kivi- ja meresoolasegu
Santa Maria kolme pipra segu
Viiluta porrulauk, haki sibul ja tomat. Kuumuta potis oliiviõlis sibul, seller ja porrulauk. Lisa natuke soola. 10 minuti pärast lisa küüslauk ja kuumuta veel 5 minutit pidevalt segades. Nüüd lisa kalad ja mereannid ning kuumuta veel 5 minuti. Lisa kõik ülejäänud ained ja kuumuta veel 10 minutit. Nüüd lisa keev vesi ja kuumuta vaiksel tulel 20 minutit.
Püreesta supp ja kurna läbi sõela. Maitsesta soola ja piprga ning võid lisada ka veidi pernot-'d.

KOMMENTAARID

Ma 03.märts 2014 14:37
...aga pildil pole ju püreesupp?
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Metsaste maitsetega lambakarree

Jõulud ja uusaasta
Metsaste maitsetega lambakarree