Uudiskiri Instagram Facebook
 
Supid

Tomati gazpacho

Supid

Tomati gazpacho

Cappy
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Cappy
Vahelduseks proovi Hispaania külmsuppi Gazpacho`t valmistada selle suurepärase retsepti järgi.
Retsept
portsjonile
1 l külm Cappt tomatimahl
0.5 tk Väike sibul
60 g või porrulauk
1 tk punane paprika
1 tk kurk
1 vars Varsseller
0.5 tk Sidrunist pressitud mahl
sool, pipar
KAUNISTUSEKS
Krutoonid
Pese ja tükelda kõik köögiviljad ning pane blenderisse koos Cappy tomatimahlaga. Mikserda madalal kiirusel 30 sekundit, enne kui järk-järgult kiirust suurendate. Mikserda seni kuni segu on ühtlase konsistentsiga, lisa maitse järgi soola ja pipart ning mikserda veel pisut. Kaunista krutoonidega.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes