Supid

Peekonisupp

Keskmine hinne: 4.05 Allikas: 100 rooga Autor: Heivi Peterson
Supp, mis valmib suhteliselt kiiresti, kuid on toitev ning tulvil erinevaid maitseid. Peekon annab mõnusat suitsumaitset, aedviljad magusust, küüslauk ja paprikapulber tulisust ning tomatipüree hapukust. Maitseid balansseerib ja mahendab piim. Kes soovib, võib pasta asemel kasutada ka riisi.
Kogus: 4 portsjonit
Pruunista ribadeks lõigatud peekon. Lisa hakitud sibul, küüslauk, riivitud või ribadeks lõigatud porgand, juurseller ja või. Hauta, kuni aedviljad on peaaegu pehmed. Lisa tomatipüree ja paprikapulber, hauta veel veidi ja kalla üle puljongiga. Lase supp keema tõusta ja keeda paar minutit. Lisa pasta ja keeda seni, kuni pasta on valmis. Lisa piim ja lase supp uuesti keema tõusta.
Puista peale hakitud peterselli ja enne serveerimist riivjuustu.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
x 16.sept 2016 12:38
Nii lihtne ja hea! :) Retseptis tegin päris palju mööndusi. Piima lisasin poole vähem, sest olen laktoositalumatu. Juurseller ei maitsenud, sp panin hoopis kukeseeni. Paprikapulbrit ei olnud ja panin selle asemel hoopis ungari peki tükke. Või asemel kasutasin kookosõli. Makaronide asemel panin neid niitjaid oanuudleid, sest oli tarvis need kuskil ära kasutada. Selline kompott siis. Ja maitseb endiselt hästi.Suurepärane supp, et ära tarvitada asju, mis külmakapis seisavad. :)
DjaJ 15.dets 2012 18:48
Tegin ja ootab söömist- maitses proovides küll megahea!
eppenno 09.veeb 2012 19:43
t6eliselt mõnus
-Kirsi- 02.apr 2011 21:51
Väga hea!
Brüleekreem 15.jaan 2011 20:26
Täitsa hea.
Kerti 20.okt 2010 21:55
on ju kirjas: peekon annab mõnusat suitsu maitset, seega järeldage ise millist peekonit tuleb lisada:)
Mir 03.nov 2009 10:22
Mulle väga-väga meeldis see supp. Teen seda kindlasti veel.
conx 27.aug 2009 11:58
Oli hea ja teinekordki....
varblane 18.juuni 2009 18:33
ülimõnus supp, minu uus lemmik, lisan veel natuke marineeritud kurki ka, juustu peale ei pane, sest siis läheb liiga rammusaks. Väga hea kõhutäis.
kartots 04.apr 2009 22:49
Väga maitsev
Hindrek 02.apr 2009 17:34
Huvitava nüansi annab siin veel lisada pisut herneid. Kas siis külmutet või konserveeritud. PS. Pelgalt isiklik arvamus!
siirikirikal 02.apr 2009 12:39
Maitse asi, mina isiklikult kasutaks toorsuitsupeekonit, mida ribadena müüakse.
Kristel.l 02.apr 2009 12:00
Millist peekonit mõeldakse? Suitsuta-
tud või tavalist toorest, midapoes ka peekoniribadena müüakse?
1