Supid

Tomatisupp pasta ja basiilikuga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Talvel valmista suppi tomatikonservist, suvel aga värsketest kodumaistest tomatitest.
Kogus: 4 portsjonit
Keeda pasta rohkes soolaga maitsestatud vees al dente ehk peaaegu pehmeks. Samal ajal kuumuta peenestatud sibulat, küüslauku ja paprikat paksupõhjalises kastrulis õlis. Lisa tomatikonservid ja -püree, kuubikutest valmistatud puljong ning suhkur. Keeda 5–10 minutit kaane all, vajadusel maitsesta soola ja pipraga.
Rebi hulka basiilikulehed (mõned jäta kaunistuseks). Soovi korral püreesta supp saumikseriga. Nõruta pasta ja sega ülejäänud supi hulka. Kuumuta kõik koos veel kord läbi ja serveeri kohe. Kaunista värskete basiilikulehtedega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
e. 18.juuli 2012 00:07
nii hea tuli, pasta jätsin panemata, arvan et see võib ära rikkuda.
Ramil 30.juuli 2011 19:04
Ei tulnud päris nii, nagu võinuks, aga tulemus meeldis.. Väga hea.
Marju 21.sept 2010 11:33
Tõesti väga hea. Lõikasin viineri juppe ka sisse. Tasub teha.
anny 30.juuli 2010 13:16
Super lihtne ja jube hea :):Y
linda8 25.apr 2010 19:20
lihtne ja maitsev:)
Siiri 29.aug 2009 18:16
Väga mõnus supp ja lihtne teha! Kõrvale sobiks hästi ciabatta ja peale võib veidi parmesani juustu ka raputada.
1