Uudiskiri Instagram Facebook
 
Supid

Tomatisupp pasta ja basiilikuga

Supid

Tomatisupp pasta ja basiilikuga

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Talvel valmista suppi tomatikonservist, suvel aga värsketest kodumaistest tomatitest.
Retsept
portsjonile
800 g Purustatud tomatid või värsked tomatid
2 sl Oliiviõli
1 tk Sibul (hakitud)
2 küünt Küüslauk
1 tk väike punane paprika
1 l köögiviljapuljong
2 sl tomatipüree
1 tl Suhkur
0.5 dl Basiilikulehed
2.5 dl teokarbipasta või sarvekesed
Keeda pasta rohkes soolaga maitsestatud vees al dente ehk peaaegu pehmeks. Samal ajal kuumuta peenestatud sibulat, küüslauku ja paprikat paksupõhjalises kastrulis õlis. Lisa tomatikonservid ja -püree, kuubikutest valmistatud puljong ning suhkur. Keeda 5–10 minutit kaane all, vajadusel maitsesta soola ja pipraga.
Rebi hulka basiilikulehed (mõned jäta kaunistuseks). Soovi korral püreesta supp saumikseriga. Nõruta pasta ja sega ülejäänud supi hulka. Kuumuta kõik koos veel kord läbi ja serveeri kohe. Kaunista värskete basiilikulehtedega.

KOMMENTAARID

e. 18.juuli 2012 00:07
nii hea tuli, pasta jätsin panemata, arvan et see võib ära rikkuda.
Ramil 30.juuli 2011 19:04
Ei tulnud päris nii, nagu võinuks, aga tulemus meeldis.. Väga hea.
Marju 21.sept 2010 11:33
Tõesti väga hea. Lõikasin viineri juppe ka sisse. Tasub teha.
anny 30.juuli 2010 13:16
Super lihtne ja jube hea :):Y
linda8 25.apr 2010 19:20
lihtne ja maitsev:)
Siiri 29.aug 2009 18:16
Väga mõnus supp ja lihtne teha! Kõrvale sobiks hästi ciabatta ja peale võib veidi parmesani juustu ka raputada.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke