Supid

Kodune kalasupp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Soola vajadus sõltub suuresti puljongist – osa puljongikuubikuid on väga soolased, samas on vedelad puljongifondid oluliselt kergema maitsega.
Kogus: 2 portsjonit
1.  Haki porgand ja sibul. Koori kartul ja lõika kuubikuteks.
2.  Kuumuta potis või ja õli ning pruunista selles porgand ja sibul.
3.  Vala peale kalapuljong ja lisa kartulikuubikud ning vürtsid.
4.  Lase supp keema ja keeda, kuni köögivili on peaaegu pehme.
5.  Vahetult enne supi valmimist lisa kala ja maitsesta vajadusel soolaga.
6.  Serveerimisel lisa hapukoor.
Kala valmib igasuguses supis väga kiiresti, seetõttu lisa see umbes viis minutit enne supi lõplikku valmimist. Kaua keetes kipub kala lagunema.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
jaan 31.juuli 2015 11:04
teen kalasuppi ainult lõhekalast.muidu samamoodi kui antud retsept aga valmis supile lisan potti ühe karbi kohvikoort ja purustatud tilli.hapukoort ei kasuta,küll aga taldrikus sidrunilõike.proo-
vige.
Angela 2 06.sept 2011 14:18
Mina jälle hautan kala eelnevalt pipra ja loorberiga. Kala võtan välja ja puhastan luudest ja keeduveest saab imemaitsva puljongi. Porgandi ja sibula praen koos õli ja võiga ning lisan hiljem puljongile. Kartuli panen otse puljongisse koos porgandi ja sibulaga, Kui kartul ja porgand pehmeks on keenud lisan maitseained ja kõige lõpus ka puhastatud kala. Kui kala on supis siis enam ei keeda sest kala kaob supi sisse ära. Minu arust ülikerge ja imemaitsev sai
Angela 29.mai 2010 21:09
Mina teen sellist kalasuppi nii, et hautan võis sibula ja kalatükid ning panen sibula-kalahautise kõige lõpus supi sisse, siis saab maitsvam kui lihtsalt toores kala supi sisse panna.
aff 21.nov 2009 12:42
20 tera musta pipart?!
1