Supid

Tomatine kalasupp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Tomatikonservi saad suvisel ajal asendada värskete tomatitega. Sellisel juhul koori ja haki tomatid ning lisa veidi tomatimahla.
Kogus: 4 portsjonit
1.  Haki sibul, küüslauk ja juurseller.
2.  Kuumuta potis õli ja pruunista selles hakitud köögiviljad.
3.  Vala potti valge vein ja hauta, kuni pool veinist on aurustunud.
4.  Lisa purustatud tomatid ja maitsesta soola, pipra ja suhkruga. Hauta umbes viis minutit.
5.  Lisa kalapuljong ja hakitud petersell ning pune.
6.  Lase supp keema ja lisa kalatükid. Hauta veel viis minutit. Serveerimisel puista peale värskeid ürte.
# Eelista supis kuivemat sorti valget veini – sellist, mida ka juua kõlbab.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
siirikirikal 04.apr 2011 14:52
Malle: jah, saab väga hea.
Malle 04.apr 2011 14:11
Kas punase kalaga sobib teha? Lõhe või forell?
Merka 12.juuni 2010 14:47
maitsev,lihtne algajale
indrekparli 11.sept 2009 17:28
Valge kala - ahven, mintai, hõbeheik, pangassius.
triinu 08.sept 2009 20:29
algaja sooviks teada, missugust kala soovitatakse supi sisse? :R
1