Supid

Suviselt roheline supp

Keskmine hinne: 2.63 Allikas: 100 rooga
Lahja suvine supp, mis valmib imekiiresti ja täidab koos kukli või leivakääruga tõhusalt kõhtu. Kasuta endale meelepärast ürdikooslust.
Kogus: 4 portsjonit
Lõika porrulauk pikuti pooleks, puhasta hoolikalt ja viiluta. Koori ja haki sibulad. Kuumuta kastruli põhjas õli, pane sinna porru ja sibul ning kuumuta kergelt läbi. Lisa purustatud küüslauk ja hakitud maitseroheline, kuumuta minut-paar. Vala peale puljong, lase keema tõusta ja keeda siis kümmekond minutit. Püreesta supp. Sega hulka toorjuust ning klopi ühtlaseks. Maitsesta soola, pipra, muskaatpähkli, sidrunikoore ja -mahlaga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
x 21.aug 2016 14:56
Miskipärast ei tulnud nii hele nagu pildil vaid hoopis rohelisem kuigi panin toorjuustu rohkem kui koguses öeldud. Ei tulnud eriti maitsev ka.
aureliaa 25.jaan 2011 16:18
Tegin ilma pähklita. Väga maitsev oli.
1