Supid

Kukeseene-köögiviljasupp

Keskmine hinne: 4.16 Allikas: 100 rooga
Suvises kerges supis säravad lisaks kuldkollastele kukeseentele ka värsked köögiviljad.
Kogus: 1 portsjon
Kuumuta seeni kuival kuumal pannil, kuni vedelik aurustub. Lisa või ja prae seeni 2-3 minutit. Koori ja tükelda sibulad, haki küüslauk. Koori ja riivi porgand. Tõsta seened, porgand, sibul ja küüslauk kastrulisse ning kuumuta hetke. Lisa puljong, lase keema ja hauta 5 minutit. Lõika kartulid kuubikuteks, lisa supile ja keeda 10-15 minutit, kuni kartul on pehme. Tõsta potist kaussi 2 dl puljongit ja sega sulatatud juustuga, kuni segu on ühtlane. Vala tagasi potti, maitsesta soola ja pipraga ning hauta veel 5 minutit. Raputa peale ohtralt hakitud tilli.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Oijah 09.nov 2012 11:50
Tegin täna kohe topelt koguse. Ikka niiiii maitsev!
nämm 24.aug 2011 17:50
Hea supp, sai veel parem kui rõõska koort lisasin. ;)
Kukeek 22.okt 2010 16:42
Väga lemmik supp :Y Lisan supile ka herneid ja maitse saab super super. Soovitan!
1