Supid

Tõhus kapsasupp

Keskmine hinne: 3.47 Allikas: 100 rooga Autor: Pille Enden
Kerge magus-hapu maitsega kapsasupp. Suhkrut lisa vastavalt oma maitsele, vürtsikust saad timmida äädika ja pipra kogusega.
Valmistusaeg:

1 tund

Kogus: 6 portsjonit
Kuumuta suurema poti põhjas õli ja pruunista selles hakkliha. Lisa purustatud
tomatid, tomatikaste, kooritud ja riivitud porgandid, hakitud sibul, äädikas, suhkur, sool ja pipar. Vala peale 1 l puljongit, lase keema ja hauta madalal kuumusel 30 minutit. Vala juurde ülejäänud puljong ning lisa hakitud küüslauk ja tükeldatud kapsas. Hauta veel 25 minutit, kuni kapsas on hästi pehme. Soovi korral serveeri hapukoorega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
M 03.nov 2013 22:23
Hakkliha panin kommentaaridele tuginedes u 350g ning küüslaugu ettevaatliku kasutajana vaid 1 küüs. Muus osas järgisin retsepti (panin u 3/4 15cm-sest lapikust kapsast, järgmine kord paneksin vaid pool kapsast). Supp tuli hea, kuid kui see on 6 inimesele, peavad need inimesed küll väga näljased olema:) Äädikaga selle supi puhul liialdada ei tasu (pigem võib vist 1,5 kui et 2,5 spl seda olla).
nõia-ella 07.jaan 2013 15:55
võrratu .oleks võimalik süüa .kahju,peaks varsti järgi proovima
arxitibi 09.juuni 2010 22:01
Tõesti maitsev! Vähendasin hakkliha poole võrra. Aga tundi mul küll ei läinud. Ja natukene oli ideid puudu maitsestamisel.
katjusha 29.apr 2010 05:37
Vaga maitsev, kuigi mina panin ka hakkliha vahem. Ja no kapsas " hasti pehmeks" 25 minutiga kyll ei lahe. Nii, et varu vahe rohkem aega kui 1 tund.
Renxu 16.apr 2010 15:06
Ei tea, kuhu see 700 g hakkiha mahtuma peaks? Järgisin kõiki koguseid täpselt, aga hakkliha panin 400 g ja ikka tuli jube paks pläust Aga selle eest väga väga maitsev! :)
1