Supid

Kõrvitsapüreesupp sidruniga

Keskmine hinne: 3.69 Allikas: 100 rooga
Tervislik püreesupp kõrvitsast maitseb hästi igal aastaajal. Supist üle jäänud kõrvitsast võid valmistada püree ja selle sobivates portsjonites sügavkülmutada, nii saad teinekordki seda maitsvat rooga teha.
Kogus: 1 portsjon
Koori kõrvits ja puhasta seemnetest, lõika sektoriteks. Koori sibulad ning lõika
samuti sektoriteks, puhasta ja peenesta küüslauguküüned. Kuumuta kõrvitsat,
sibulat ja küüslauku mõni minut õlis või võis. Kalla peale nii palju vett, et köögiviljad oleksid kaetud, kuid mitte rohkem. Lisa puljongikuubik, sidrunist pressitud mahl ja riivitud koor. Keeda, kuni kõrvits on pehme. Püreesta supp ning maitsesta vajadusel veel soola-pipraga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
RL 28.jaan 2016 16:36
Proovisin ka, nii nagu ikka oma suvaliste kogustega, jätsin sidrunikoore mängust välja ja lisasin selle asemel kreemise ja tummisema tulemuse nimel hoopis sulatatud juustu. Maitseb hea, aga noh, nagu öeldakse supp pole söök, niiet sai tehtud hunnikus krutoone peale (nipp- prae õlis ja lisa puljongikuubik). Maitseb hea.
karina 31.okt 2010 20:35
sidrun on minu jaoks liiast seal, aga muidu norm. pudistasin veel purustatud indiapähkleid peale- see tundus eriti hästi sobivat
K. 21.okt 2010 21:48
Natuke imeliku maitsega jäi, aga see oli arvatavasti seetõttu, et kuna värsket kõrvitsat väheks jäi, sai kasutatud marineeritud varianti. Veidi harjumatu on, midagi viga pole.
kerly 21.okt 2010 15:31
hea. soovitan
mai25 19.okt 2010 20:59
minul on analoogses retseptis lisaks veel 1 porgand 400 gr kõrvitsa kohta ja 1 tl värskelt riivitud ingver , sobib eriti hästi külmal sügispäeval
maarjapuu 07.sept 2010 20:31
Lihtne ja imemaitsev.
leena 06.sept 2010 15:05
väga maitsev:)minu pere sõi ja kiitis :)
kaiu88 28.veeb 2010 23:52
Tegin täna. Lihtne teha, sai jälle hunnikust kõrvitsast lahti. Koos hapukoorega oli maitse ka väga hea. Niiet kellel veel kõrvitsat üle, võite julgelt proovida.
1