Supid

Porru-köögivilja püreesupp

Keskmine hinne: 3.26 Allikas: 100 rooga
Kerge kulbitäis.
Kogus: 6 portsjonit
Koori, puhasta ja tükelda köögiviljad. Eemalda porru ülemine osa umbes sentimeetri kauguselt valge osa lõpust. Hauta tükeldatud porru, hakitud sibul ja küüslauk vee ja õli segus madalal kuumusel pehmeks. Lisa puljong, kartul ja porgand ning hauta madalal kuumusel pehmeks. Töötle supp sauseguriga otse keedunõus püreeks, maitsesta soovikohaselt ja serveeri. Serveeri hautatud porrurõngaste, hakitud värske peterselli või koriandriga.
NIPP: Lisa peale püreestamist supile veidi toorjuustu ja kuumuta korraks supp läbi, kuni juust on supileemes ära sulanud.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Tiivi 25.jaan 2013 10:48
Panin varssellerit,veidi rullsinki ja tomatimahla.Püreesta-
mata ka väga hea supp
helekok 05.apr 2011 21:29
lihasõpradele soovitan pizzakatet ka supile juurde lisada, annab hea singise maitse
elyca 04.apr 2011 09:33
Vahelduseks oli väga mõnus. Teen samuti teinekord uuesti, siis aga proovin sulatatud juustuga. Meie perele meeldis!
eiei 10.nov 2010 22:41
Lillkapsast mitte mingil juhul ! Mina teen püreesuppi tavaliselt või , sibula , kartuli , porgandi ja tilga kohvikoorega :)
kris 28.sept 2010 13:07
ma panin kohvikoort, tuli kreemjas. aga tõesti hea, teinekord proovin ka sulatatud juustuga :)
Pirr 04.sept 2010 17:51
Oli jah veidi lahja. Ma pani natuke suitsukana ka keemise ajal juurde. Tuli päris huvitav!
arxitibi 21.aug 2010 20:17
Vedel tõesti. Aga ilusat värvi. On paremaid püreesuppe, aga ka sellest saab parema, kui midagi juurde lisada.
santsbob 24.juuni 2010 22:48
Üsna lahja oli ilma merevaiguta jah. Ma arvan, et natuke lillkapsast juurde teeks ka head :)
vamari 22.juuni 2010 22:51
Ma panen tavaliselt veel ka zuccinit. Ja peale püreestamist segan juurde sulatatud juustu või toorjuustu. Saab kreemjam. Viimase aja lemmikud - kukuseene-merevaik või Farmi suvaline toorjuust. Ega palju ei lähegi, juba 3-4 spl teeb üsna heaks.
1