Supid

Lumekrabisupp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Supp meenutab Tom Kha suppi, seetõttu võid lisada supi hulka ka maitseainesegu
Kogus: 2 portsjonit
1.  Eralda lillkapsa- ja brokoliõisikud ning pane need köögiviljapuljongisse keema. Keeda, kuni köögivili on pehme.
2.  Haki küüslauk ja viiluta seened.
3.  Kuumuta või, prae küüslauk ja seened selles läbi ning lisa puljongi hulka.
4.  Sega tärklis veega veega ja lisa supile.
5.  Viimaks lisa lumekrabiliha ribad ja kookospiim. Maitsesta karri, soola ja pipraga. Pigista hulka ka sidrunimahl ning lase veel mõni minut haududa.
# Kui leiad poest värskeid või külmutatud suhkruherneid, lisa ka neid – suhkruherned annavad supile õrna magusa maitse.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
tinkas 06.jaan 2011 11:58
Väga maitsev supp sai, sellise maheda taipärase maitsega.
1