Supid

Kodune seljanka

Keskmine hinne: 3.26 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Kiirversioon lihaseljankast näeb ette, et liha ja puljong on juba valmis keedetud. Kui soovid, lisa supile ka eelnevalt kupatatud ja pehmeks keedetud neer (kuni 70g).
Kogus: 4 portsjonit
1.  Haki sibul ja kuumuta potipõhjas õli sees läbi.
2.  Lisa tomatipüree ja hauta paar minutit.
3.  Haki kurk ja lisa potti.
4.  Lisa puljong ja maitseained. Lase segu keema.
5.  Koori kartulid ja lõika kuubikuteks ning lisa potti. Keeda, kuni kartul on pehme.
6.  Lõika liha, sink ja viinerid kuubikuteks või viiludeks ning lisa supi hulka
7.  Serveeri hapukoore ja maitserohelisega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
kokk 20.nov 2012 23:28
aga kus on sinep jäätud, see oleks viimane punkt supile, siis oleks ehtne.
Anni 18.okt 2012 16:02
Väga maitsev! Lisasin veel oliive. Pole üldse raske valmistada kui algselt arvasin.
brrrr 04.märts 2012 19:49
Hoiatus soolaga seoses! Sel supil on koostisosad juba soolased!
kullake 06.jaan 2012 19:34
päris hea!;)
märduu 26.okt 2011 10:39
minu lemmik supp väga hea
pllix 01.veeb 2011 10:04
hästi nämma,just meie pere lemmik
Ka 31.jaan 2011 16:58
paha :T
1